Önskeavsnitt och föreläsning den 14/7

Önskeavsnitt och föreläsning den 14/7

Jag är inne på min första semestervecka (!) och börjar sakta men säkert få energin tillbaka. Igår var en riktig vilodag med stilla tempo och fotboll som enda hållpunkt på agendan.

Jag skulle just sätta mig och boka in nya intervjuer till podden när jag insåg att jag (såklart!) borde kolla med er lyssnare också. Vad vill ni höra? Vem får jag inte missa att intervjua? Och vilka frågor ruvar ni på? Skriv i kommentarsfältet nedan eller skicka ett mejl till hej@biodlarpodden.se

Biets dag den 14/7

Jag vill samtidigt passa på att skicka ut en blänkare om att jag kommer att finnas på Nordiska museet på Julita gård den 14/7 för att hålla föredrag (i ”Växthuset” kl. 14.00) om projektet Bee Welcome genom Flensbygdens biodlarförening. Just denna dag är det nämligen ”Biets dag” med aktiviteter för hela familjen på temat bi, pollen och honung mellan kl. 10-16. Föreläsningar kommer att arrangeras från kl. 11 och pågå till cirka kl. 15.

Mer information hittas här. Varmt välkomna!

 

One Reply to “Önskeavsnitt och föreläsning den 14/7”

  1. Hej! Jag vill först passa på att tacka för en intressant podcast. För mig som är på väg att skaffa bin vore det intressant att höra om det finns några typiska nybörjarmisstag när det kommer till biodling. Kanske ett avsnitt med vanliga nybörjarfrågor skulle kunna vara något? Med frågor kring vad som behöver tänkas på när en bigård ska startas? Vad skulle du gjort annorlunda om du startat biodling utifrån de kunskaper du har nu? Etc.Tack igen för en bra Poddguiden! /Lasse

Lämna ett svar